Verificatorul de plagiat GRATUIT pentru lucrarea de disertatie

Verificatorul de plagiat GRATUIT pentru lucrarea de disertatie este un mod simplu, rapid și gratuit de a verifica ORICE conținut pentru plagiat.
Pur și simplu tastați sau tăiați și lipiți text din orice document

În cazul în care nu este clar – poate că sunteți un tânăr student – plagiatul este atunci când copiați lucrarea altor persoane și o revendicați ca a dvs. Fie că copiați direct lucrarea altcuiva exact cuvânt cu cuvânt sau dacă le luați ideile și le rescrieți sub numele dvs., totul este plagiat.

Plagiatul este o problemă deoarece:

  • te oprește să înveți. Dacă plagiați, prima persoană pe care o deteriorați este DUMNEAVOASTRĂ.
  • poate descuraja autorii originali să lucreze sau să îi oprească direct să lucreze dacă nu pot câștiga din munca lor publicată. Aceasta oprește avansul cunoașterii umane.
  • îi oprește pe oameni să-ți judece capacitățile, inclusiv pe tine. Scopul sistemelor noastre academice pentru majoritatea oamenilor [ieși din liceu sau licență] este de a-și dezvolta abilitățile de învățare și de a le oferi un certificat despre modul în care abilitatea lor se leagă de dificultatea muncii și de alte persoane care au încercat același lucru. Dacă plagiați, acest rezultat va fi fals și vă veți simți în imposibilitatea de a face față mai târziu.