verificarea plagiatului online

Specialiștii noștri au petrecut zile întregi ocupându-se cu codul și s-au concentrat pe facilitarea pentru studenți a revizui un eseu sau o lucrare de licenta înainte de depunere. Instrumentul funcționează foarte rapid și necesită doar câțiva pași simpli:

  • Alegeți stilul de atribuire preferat. Spre deosebire de servicii similare, verificatorul nostru permite concentrarea pe anumite tipuri de hârtie.
    – Poate fi doar un referat sau eseu de bază care va fi evaluat folosind termenii sau conținutul site-ului web cel mai frecvent, care se concentrează pe termeni și baze de date mai specifice.
    – În plus, există o verificare a reluării , care vă ajută să vedeți dacă un text similar poate fi întâlnit oriunde altundeva.
    – Apoi, există opțiunea „altul” , care reprezintă orice lucru care nu se încadrează în categoria generală.
  • Inserați-vă titlul. Includerea unui titlu complet de eseu este crucială, deoarece sistemul nostru scanează intrările de baze de date și paginile web. De obicei, aceasta este ceea ce majoritatea profesorilor au grijă ca un astfel de control suplimentar să nu fie de rezervă.
  • Inserați eseul sau încărcați documentul. Verificați dacă există plagiu pur și simplu lipiți un text sau renunțați la document. Formatele de fișiere acceptabile sunt Adobe Acrobat (.pdf), Microsoft Word (.doc sau .docx), formatul de bază .txt, .rtf sau .odt.
  • Trimiteți lucrarea de disertatie master. Odată gata, faceți clic pe butonul „Verificați referatul meu” pentru a permite sistemului nostru să înceapă cu analiza. Durează câteva minute, mai ales când există multe pagini de text. Pe măsură ce bara de progres ajunge la final, apare rezultatul procentual de unicitate. Dacă există probleme, veți vedea potriviri text care vor include sursele (link-uri web) și indexul de similaritate.