Modalități folosite ptr a insela plagiatul in lucrarea de licenta

Există mai multe moduri de a înșela verificatorii de plagiat, și anume înlocuirea literelor, folosind modificarea textului digital. Alcătuirea lucrărilor citate, inserarea textului alb și modificarea formatului sunt printre aceste moduri. 

Pentru a păcăli antiplagiatul, cursanții încorporează imagini în temele lor folosind texte în format imagine. Împiedică instructorii să-și desfășoare lucrările pentru plagiat, făcându-le posibil să înșele. O astfel de tehnică este utilizată în mod obișnuit in lucrarile de licenta pentru a înșela verificatorii de plagiat prin conversia documentelor Word în format PDF, ceea ce nu este o garanție că va funcționa. 

Cea mai bună idee este să scrieți lucrări de licenta originale când vi se înmânează o sarcină de către profesor, ceea ce nu este o garanție că va funcționa.

Pentru a păcăli plagiatul , puteți utiliza texte albe care ascund documente Word în formate de imagine. În cazuri extreme, oamenii au căutat să copieze alt text scris cuvânt cu cuvânt. Vestea excelentă pentru instructori este că puteți utiliza numeroase programe software pentru a detecta plagiat direct pentru instructorii disponibili online. Nu este recomandat să recurgeți la aceste metode decât dacă nu aveți altă cale de ieșire. Asigurați-vă întotdeauna că munca dvs. este unică și de înaltă calitate pentru a vă asigura că obțineți note bune la examenul de licenta sau disertatie.