lucrarea de licenta sau dizertatia de master

Turnitin este un software care se concentrează pe integritate, care este unul dintre motivele pentru care este atât de uimitor de popular în mediile academice fiind ajutorul de nepretuit in lucrarea de licenta.

Instrumentul identifică rapid plagiatul prin compararea seturilor de conținut cu cea mai mare colecție de materiale academice digitalizate și evidențierea asemănărilor.

Să ne uităm rapid la caracteristicile sale cheie :

  • Soluție eficientă de detectare a plagiatului
  • Implementați autorul bazat pe date bazate pe date
  • Funcții de feedback și notare pentru a facilita dialogul instructiv
  • Resurse educaționale, creative pentru a îmbunătăți abilitățile academice (bloguri, ghiduri, cărți albe și multe altele)

Chiar dacă comiteți plagiat neintenționat, acesta va fi totuși privit ca plagiat în ochii legii și acest lucru este foarte important de reținut.

Folosiți unul dintre aceste instrumente de încredere, în funcție de nevoile dvs. și eliminați riscul de a fi penalizat pentru plagiat.

Folosind software-ul de plagiat, vă veți putea asigura că conținutul dvs. din lucrarile de licenta este 100% original.

Da, este posibil să vă plagiați dacă scrieți și publicați numeroase articole, lucrarea de licenta sau dizertatia de master. Fiecare persoană are propriul său stil de scriere, deci este destul de ușor să te plagiezi scriind aceleași idei și expresii.