Eliminare plagiat sau detectare plagiat

Majoritatea utilizatorilor confundă aceste două instrumente diferite de verificare a plagiatului și căutare de comparație a plagiatului – Eliminare plagiat sau detectare plagiat. De fapt, aceste instrumente sunt complet diferite, există natură, există o mică asemănare între ele.

Ambale sunt programe special dezvoltat pentru software-ul online de plagiat pentru a face utilizatorii să-și verifice cu ușurință lucrările sau documentele online. Avem soluții pentru ca toată lumea să folosească detectoarele noastre pentru nevoile lor. 

Elevii si studentii își pot verifica lucrarile de licenta sau disertatie pentru a evita plagiatul. Există opțiunea de a încărca mai multe documente sau fișiere. Toate fișierele vor fi verificate rapid în fața ochilor dvs. și veți putea monitoriza rezultatele în timp real. Există opțiunea ca elevii să descarce rapoarte, astfel încât să poată avea dovezi ale muncii lor unice.

Produsele noastre sunt necesare profesorilor de colegii și universități. Pentru a preveni copierea sarcinilor de lipire a elevilor dvs., un profesor trebuie să verifice dacă conținutul pe care l-a scris este unic sau similar cu sursele noastre de internet.

Scriitorul de conținut are nevoie de acest instrument în fiecare zi și oriunde pentru a-și satisface clienții. Pentru că nimeni nu vă va accepta conținutul lucrarii de licenta dacă este plagiat cu surse externe sau documente.